Pikkuniityn kotisivut

Viralliset kotisivut löydät osoitteesta www.kennelpikkuniityn.com

sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Vaiheikas palmusunnuntaiviikonloppu - koko lauma jälleen koossa

Palmusunnuntaiviikonloppu poikkesi huomattavasti normaalista viikonlopusta. Ajeltiin matkailuautolla perjantaina yöksi Tornioon, jossa tapasimme Duvvakan Lodderaidalas 'Hallan' kasvattajan Kaija Kantojärven. Halla täytti sijoitussopimuksen ehdot ja synnytti kasvattajansa nimiin rekisteröitävän pentueen 12.2.2019. Pennut tulivat viikolla 8 viikon ikään ja ajankohta oli otollinen kotiuttaa Halla. Menee vielä jokunen viikko, ennen kuin omistajan muutos näkyy myös koiranetissä.

Hallan nouto kotiin ajoittui tähän viikonloppuun myös siksi, että lauantaina oli rally-tokokoe Torniossa ja olimme ilmoittautuneet siihen Hetan kanssa, mestariluokkaan, ensimmäinen koe pentujen jälkeen ja yli vuosi edellisestä kokeesta. Kuin kirsikkana kakkuun, Hetta sai ensimmäisen hyväksytyn mestariluokan suorituksen, vielä kaksi tarvitaan, jotta Hetta saisi viimeisen koulutustunnuksen, mikä on tavoitteena. Pisteet olisivat voineet olla korkeammat, saimme 71 pistettä, 'tyhmistä' virheistä meni paljon pisteitä. Tavoite oli kuitenkin hyväksytty suoritus siihen päästiin 😄.

Yksi jännityksen aihe oli, miten tytöt laumautuvat uudelleeen pitkän eron jälkeen, mutta alku näyttää oikein hyvältä, hyvillä mielin kohti pääsiäistä. Parin viikon päästä on taas jännitettävää, kun Hetta menee luonnetestiin. On taas mitä odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti